Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd.

Släpp tid: 2022-02-25 15:24:23  träffar: 8

say adjö till det hårda arbetet 2021 och låter hornet år 2022. Dongguan Xukang Industrial Co, Ltd önskar alla partner lycka till och en ljus framtid i detnya året.

med de samordnade ansträngningarna från alla Xukang anställda, Den 30: e behållaren PP Food Container Box beställd av kanadensiska kunder var effektivt färdigställd.

Detta lådan används för matförpackning för att hålla maten fräsch. Försäljningen harnått 20kk och kommer att överstiga 50kk i år.

pp Food container lådor produceras i fullt automatiserade damm-free workshops, utnyttja avancerad ledning erfarenhet och tekniska fördelar.

whether du&#n39; re ta en kopp kaffe ellernjuta av ett hem-cooked frukost på väg till kontoret, du' re förlita sig på xukang industriell&#

Produkterna gör oss till en integrerad del av många bostäder och samhällen, hållbarhet är vårt fokus.

. Kundens efterfrågan som designkälla, uppdaterar vi ständigt våra produkter. Serien av produkter inkluderar förpackningsboxar för frukter, grönsaker, sallader, ekologisk mat och andra relaterade produkter.

We är stolta över att vara en del av de samhällen där vi gör affärer och försöker främja hållbarheten i dessa samhällen på fleranivåer. \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Glad gudinna dag

Nästa: No